R. Šarknickas rašė, kad nenori moters smerkti ir yra pasiruošęs atvykti į bet kurią vietą pasikalbėti, o, jei reikės, ir padėti. „Aš pats augau be tėvų, dėl to mano požiūris yra kiek kitoks. Noriu, kad tie žmonės nebūtų smerkiami, o jiems būtų suteikta reikalinga pagalba. Dėkoju visiems žmonėms, kurie reaguoja, dalinasi mano įrašu. Aš esu pasiruošęs atvažiuoti į bet kurią vietą ir suteikti pagalbą“, – susisiekus su politiku, sakė R. Šarknickas.

Jis ragino kitus žmones ne smerkti moters, o pabandyti suprasti.

„Kas aš toks, kad smerkčiau? Padėkime visi. Kas aš toks, kad niekinčiau už tai motiną? Nes aš nežinau, mes visi nežinome tikros situacijos. Įsivaizduoju, kaip ji dabar raudonuoja ar verkia nuo pykčių ir apkalbų, ir tik vienas kitas bando suprasti ir išsiaiškinti, kodėl taip įvyko su gimdyve. O gal ji visai yra save pasmerkusi nežiniai. Žinoma, motina dar turi kelis mėnesius, kad susigrąžintų savo kūdikį. Pabandysiu paprašyti, jei kartais sekate mane soc.tinkle, susitikime, nenoriu jūsų smerkti, noriu padėti, atvyksiu į bet kurią jūsų nurodytą vietą pakalbėti o, jei reiks, ir padėti, gal dar yra galimybė. Sakau jums ačiū, kad išsaugojote gyvybę ir jei jus nuskriaudė gyvenimo žmogus ar pasimetėte, neskubėkite nuleisti rankų, noriu visa savo širdimi jums padėti“, – rašė politikas. Jis nurodė savo telefono numerį, kuriuo moteris galėtų kreiptis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)