Černigovo srityje įsikūrusi internetinė žaislų parduotuvė pradėjo gaminti ir pardavinėti pliušines raketas, dronus, lėktuvus ir netruko sulaukti didelio susidomėjimo socialiniuose tinkluose.

„Nupirkau savo sūnui Mriya (Svajonę, – liet.), nes kiekvienas vaikas turi turėti svajonę“, – tviteryje rašo žurnalistė Olga Tokariuk, įdėdama nuorodą į „netradicinių“ žaislų svetainę ir pabrėždama, kad jie taip pat parduoda į Ukrainą siunčiamus Turkijos dronus Bayraktar.

„Mes nenorime militarizuoti savo vaikų, „Mriya“ yra krovininis lėktuvas, kurio pavadinimas reiškia „svajonė“, o „Javelins“ yra gynybiniai ginklai, kuriais esame priversti gintis nuo Rusijos“, – pabrėžia O. Tokariuk.

Internetinėje svetainėje taip pat galima rasti daug pagalvėlių su Ukrainos vėliavos spalvomis ir patriotiniais šūkiais arba išsiuvinėtais traktoriais – vienu iš pasipriešinimo simbolių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją