Per paukščių testą susikertančios poros paprastai spėja išsiskirti dar nepraėjus šešeriems metams po vedybų.

Kaip teigia viena moteris, šis testas visada parodo, ar išrinktasis – tas žmogus, kuris jums skirtas, o remiantis vieno tyrimo išvadomis, šitai supratus, galima apsidrausti nuo skyrybų.

Tiktokerė Alyssa testu siūlo naudotis ne tik tada, kai domina romantiškų santykių patvarumas, bet ir kaip bičiulių bei artimųjų dėmesingumo jums barometru, rašo „The Sun“.

„Aš visiškai pasitikiu paukščių testu, kadangi jis visada parodo tiesą. Jis leidžia suprasti, ar santykius lydės sėkmė. Paprastai jo griebiamasi, kai kyla klausimų dėl romantiškų santykių patvarumo, bet tiriamaisiais gali tapti ir draugai, giminės – praktiškai visi žmonės, su kuriais suveda likimas“, – aiškina Alyssa savo „TikTok“ įkeltame vaizdo įraše.

Toliau ji dėsto, kaip testas atliekamas, ir pateikia konkretų pavyzdį: pasakoja, kaip kartą susitiko su drauge ir jiedviem einant parko keliu medyje pastebėjo genį. Alyssos pradėtas pokalbis apie tą paukštį truko ištisas dešimt minučių. Ar tai gerai? Taip, tai labai gerai!

„Jei pašnekovas dėmesingai sureaguoja net į visišką smulkmeną, apie kurią užsimenate, galima tik pasidžiaugti. Tai ženklas, kad jūsų santykiams lemta tęstis. Bet jeigu pašnekovas neatkreipia dėmesio į iš pažiūros bereikšmę pastabą, tai blogas ženklas“, – nurodo Alyssa.

Taigi, jeigu atrodo, kad kažkas (nebūtinai tas, kuriam mintyse jau matuojate viso gyvenimo palydovo amplua) rodo jums nepakankamai dėmesio, atlikite paukščių testą. Jis per akimirką atskleis, ar rūpite pašnekovui. Na, bent suteiks peno apmąstymams.

Nesvarbu, ar santykiai tęsiasi kelerius metus, ar dar tik užsimezgė, įtraukiantys pašnekesiai visada stiprina dviejų žmonių ryšį.

Psichologas Johnas Gottmanas šį testą vadino prašymu skirti dėmesio, kadangi jis suteikia progą pademonstruoti partneriui savo norą sudominti jį kažkuo, kas domina jus.

Kaip rodo J. Gottmano atlikti tyrimai, poros, kurių santuoka tveria ilgiau nei šešerius metus, išlaiko testą net 86 proc. atvejų.

Kodėl ne 100 proc.? Na, kas iš mūsų gali visada išlikti tobulas? Bet net ir pastangos reaguoti į partnerio „prašymus skirti dėmesio“ jau gali būti pamatas prasmingiems santykiams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją