Zombio veidas

Jei norite kuo greitesnio būdo, kaip vaiką paruošti Helovino šventei, veido paišymas – puiki išeitis. Tam reikės tik veidui skirtų dažų – baltų, juodų ir raudonų, ir trupučio fantazijos. Kad būtų paprasčiau, šis vaizdo įrašas padės greitai ir efektyviai išgąsdinti visus susirinkusiuosius į vakarėlį.

Kaukė iš vienkartinės lėkštės

Dar vienas būdas greitai namie pasigaminti kaukę – iš vienkartinės lėkštės. Jums reikės: vienkartinės lėkštės, juodo flomasterio, juodos medžiagos, kuri pasitarnaus kaip apsiaustas (gali būti didelė skara, paklodė ar pan.), žirklių ir gumos. Kaip pasigaminti kaukę, žiūrėkite vaizdo įraše:


Raganos kepurė

Koks Helovino vakarėlis be raganos. O kokia ragana be kepurės. Nors prekybos centruose ją galima nebrangiai įsigyti, pačių pagaminta bus nė kiek neprastesnė. Jums reikės: poros juodų kietesnių A3 formato lapų, žirklių, klijų, vieno geltonos spalvos lapo. Kaip pasigaminti, žiūrėkite šiame vaizdo įraše:


Drakulos makiažas

Dar vienas būdas išgąsdinti susirinkusius svečius – drakulos makiažas. Jums reikės kelių spalvų veido dažų: baltos, juodos ir raudonos. Galite pasitelkti savo fantaziją, arba pasižiūrėti, kaip tai daroma šiame vaizdo įraše:


Katės kostiumas

Mažesniems vakarėlių gerbėjams, kurie dar nėra nusiteikę tapti zombiais ar drakulomis, siūlome pasigaminti katino kostiumą. Ausytėms reikės: juodo popieriaus, klijų, žirklių, pieštuko, lankelio. Uodegai prireiks kojinės, vatos (ar paralono), siūlų, žirklių, adatos. Kaip pasigaminti, žiūrėkite čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)