Nors paprastai manoma, kad romantika vien šeimoje apkarsta po septynerių santuokos metų, šią tiesą patvirtinto tik 10 proc. apklaustųjų, rašo „The Sun“.

Pažinčių svetainės illicitencounters.com leidėjai atliko apklausą, kurioje dalyvavo 2 tūkst. portalo vartotojų. Jie buvo paraginti prisipažinti, kada pirmą kartą ėmė svajoti apie romaną už šeimos ribų.

7 proc. nurodė, kad patys arba jų partneriai ištikimybę sulaužė jau per pirmuosius santuokos metus.

Tokių, kuriems mintis apie slaptą romaną pirmą kartą dingtelėjo po dvejų bendro gyvenimo metų, buvo 5 proc., o pasidavusių šiai minčiai po ketverių–penkerių metų – 12 procentų.

11 proc. apklaustųjų prisipažino ištikimybę sulaužę šeštaisiais santuokos metais.

Iš tų, kurie bent kartą pasielgė nedorai, beveik pusė nurodė, kad prie neištikimybės juos pastūmėjo tolydžio slopstantis intymus ryšys su partneriu.

Beveik ketvirtadalis tvirtino, kad neigiamą įtaką santykiams su partneriu padarė vaikų gimimas ir su jais susiję rūpesčiai.

Programėlė "Tinder"

Dar 16 proc. prisipažino ištikimybę sulaužę iš nuobodulio, vedini nuotykių troškimo.

„Kosminiu greičiu besimainančiame pasaulyje santykių kryžkelę poros prieina kur kas greičiau nei kažkada“, – reziumavo apklausos iniciatorė Jessica Leoni.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)