Vilkėdama vien apatinėmis kelnaitėmis sėkmingiausia Australijos snieglentininkė pasirinko neįprastą pozą ir taip pamaitino savo sūnų Flową, o nuotrauka pasidalijo savo „Instagram“ profilyje.

Savo paskyroje ji jau ne kartą dalijosi asmeninėmis nuotraukomis, kuriose atvirai matyti, kaip ji žindo praėjusių metų liepą gimusį sūnų įvairiausiose vietose – nuo paplūdimio iki snieguotų kalnų.


Sportininkė yra ištekėjusi už Anguso Thomsono, kuris taip pat yra snieglentininkas.

Šią nuotrauką papildė prierašas: „Motinystė šį tą manyje išlaisvino.“

„Tai ypač dvasinga, visiškai natūralu, paprasta, drąsu, tikra. Aš – motina“, – parašė T. Bright.

Galop ji kreipėsi į kitas motinas, ragindamas jas siekti, kad „būtų išgirstos, pašlovintos, pagerbtos ir padrąsintos“.

Būtina pasakyti, kad daugelį T. Bright žinutė sužavėjo – surinko per 11 tūkst. palankių įvertinimų. Deja, atsirado ir skeptikų.

„Dabar tai yra subalansuotas maistas“, – „Instagram“ parašė vienas sekėjas.

Kitas pakomentavo: „Tai beprotiškai galinga nuotrauka (ir ar taip padaromas pieno kokteilis?)“

Vis dėlto ne visiems toks atvirumas padarė gerą įspūdį: „Aš nesakau, kad tai nėra gražu. Tačiau žindymas turėtų būti tik mamos ir vaiko reikalas.“

„Tai paprasčiausiai nenormalu. Ką siekiate įrodyti?“ – parašė viena kritikė.

„Visa tai smagu iki tol, kol vaikas įkąs į jos spenelį ir ji nukris ant jo, sukeldama galvos traumą... Tikrai yra geresnių būdų atkreipti žmonių dėmesį“, – rašė dar vienas pasipiktinęs internautas.

Kad ir kaip skaudu pripažinti, daugelis T. Bright kritikavusių asmenų buvo moterys, todėl pagiežingos pastabos po jos džiaugsminga žinute atrodė dar bjauresnės.

Į moterų pažertą kritiką sportininkė pasistengė sureaguoti, bet neigiamas dėmesys minėtai nuotraukai niekaip nesiliovė, todėl T. Bright ryžosi dar kartą pasisakyti.

„Motinos, mes turime vienos kitas drąsinti. Turime vienos kitas įkvėpti. Turime sakyti vienos kitoms komplimentus. Turime vienos kitas palaikyti. Turime tapti didžiausia parama vienos kitoms“, – kalba T. Bright į „Instagram“ įkeltame vaizdo įraše.

„Tiesa ta, kad tik mes žinome, kokios sunkios [auginant vaiką] būna kai kurios akimirkos.“

„Turime justi viena kitos paramą. Negalime lygintis tarpusavyje ir neturime vienos kitų teisti.“

Pabaigai beliko pasakyti, kad T. Bright yra sėkmingiausiai per žiemos olimpines žaidynes pasirodžiusi Australijos sportininkė. 2010-aisiais Vankuveryje ji iškovojo auksą, o 2014-aisiais Sočyje – sidabrą.

Moteriai, kuri tai sugebėjo, be to, dar sugeba maitinti kūdikį stovėdama ant galvos, norisi palinkėti tik dar daugiau stiprybės.

Akivaizdu, kad visa ši istorija verta rimtų apmąstymų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (341)