Ar kada pasmalsavote, kaip naujagimis atrodytų su visais dantimis? Ši idėja kilo ir studijos „Coffee Creek Studio“ fotografei Amy Haehl – su programa „FaceApp“ ji sukūrė kūdikių portretų seriją, kurią pavadino „Jei kūdikiai turėtų dantis“.

Kaip rašoma „PetaPixel“, fotografė iš Teksaso (JAV) pernai su programa „YouApp“ sukūrė šaunių nuotraukų iš kasdienio žmonių gyvenimo, o A. Haehl sugalvojo, kad jos darytiems profesionaliems kūdikių portretams būtinai reikia dar ir tikroviškai atrodančių dantų. Nuotraukos žavios, fotografė tikriausiai smagiai leido laiką, jas koreguodama ir atrinkdama. Internete galite rasti daugiau A. Haehl darbų.

Naujagimių projektas/Coffee Creek Studio/Amy Haehl nuotr.

Kaip galima spręsti iš reakcijų ir įvertinimų socialiniuose tinklalapiuose, žmonėms nuotraukos pasirodė juokingos, žavios. Tiesa, buvo ir tokių, kuriuos ši idėja sutrikdė.

Beje, paminėtina, kad A. Haehl „padailino“ kūdikių nuotraukas su jų tėvų leidimu. Feisbuke fotografė rašė, kad yra be galo patenkina rezultatais ir dar niekada taip gardžiai nesijuokė. Ji pridūrė, kad mielai pridėtų dantis visiems naujagimiams, kuriuos yra fotografavusi per savo gyvenimą. Jos draugai ir sekėjai gausiai spaudė įvertinimą „patinka“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)