Cafemom.com pakalbino penkiolika moterų, kurios sutiko su skaitytojais pasidalinti dalykais, dėl kurių meluodamos – arba paprasčiausiai nesakydamos visos tiesos – mylimam žmogui nejaučia nė menkiausio sąžinės graužimo.

Metas jogai

„Mano vyras šventai tiki, kad kiekvieną trečiadienį keliauju į jogos treniruotę. Įdomus sutapimas: ji prasideda kaip tik tuo metu, kai reikia guldyti vaikus miegoti. Tik tiesa ta, kad į jokius jogos užsiėmimus aš nevaikštau. Aš netgi nemėgstu jogos. Tiesiog nuvažiuoju į knygyną ir valandą skaitau. Negaliu pakęsti vaikų migdymo“, – atvirauja Penny O.

Mano skaičius

„Mano vyras – mano didžioji gyvenimo meilė. Tik JAM VISAI NEREIKIA žinoti apie mano audringą jaunystę. Jis mano žinąs mano vyrų skaičių, tik jis iš tikrųjų didesnis maždaug dešimčia. Na, gal penkiolika. Kaip ir sakiau – audringa jaunystė“, – mįslingai šypsosi Jaci V.

Neapykanta glaustymuisi

„NEGALIU PAKĘSTI GLAUSTYMOSI. Man pasidaro per karšta ir trūksta erdvės. O mano vyras tiesiog dievina, tad tenka apsimesti, kad patinka ir man. Vos tik užmiega, nuslenku į savo vėsią lovos pusę“, – prisipažįsta Carrie J.

Mano pedikiūro kaina

„Mano vyras neturi žalio supratimo, kiek per mėnesį išleidžiu manikiūrui ir pedikiūrui, norėčiau, kad taip ir liktų! Jam tai pasirodytų beprotiškai dideli pinigai, tačiau esu tikra, kad visgi atsieina pigiau nei terapija – ta valanda lepinimosi padeda neišprotėti!“ – tvirtina Flora G.

Mano pagirios

„Pagirios. Visada sakau, kad kažko užvalgiau. Ar čia melas, ar tiesos neigimas?“ – samprotauja Yolanda G.

Internete praleistas laikas

„Jis žino, kad esu aktyvi interneto bendruomenės narė. Tik greičiausiai nenumano, kad internete toje grupėje su kitomis moterimis kasdien bendrauju kone 7–8 valandas – ir darbe, ir pakeliui namo, kai jis užmiega ir t.t. Jis nesuprastų, kad tos draugystės tikros ir man labai svarbios“, – sako Alexa S.

Jo draugai

„Mano vyras net nenumano, kaip man nepatinka du geriausi jo draugai. Su jais bendrauja nuo vaikystės, tad prikandu liežuvį, bet jums galiu pasakyti, kad jie siaubingai nebrandūs. Iki dabar kiekvieną savaitgalį prisigeria ir ieško vienos nakties nuotykių, o paskui skambina maniškiui ir giriasi tais būtais nebūtais žygdarbiais. O, vaikinai. Patikėkit, mano vyro gyvenime žymiai daugiau veiksmo nei pas jus abu kartu sudėjus“, – pasakoja Mellie N.

Mažosios sesutės paklydimai

„Mano vyras – labai rūpestingas vyresnysis brolis, bet aš jam niekada nepapasakosiu, kaip kartą man parašė jo penkiolikmetė sesuo, kuri buvo išgėrusi ir norėjo, kad ją kas nors parvežtų namo. Jis būtų išprotėjęs (ką aš galiu suprasti), bet man buvo taip smagu, kad pagalbos paauglė kreipėsi būtent į mane, jog pažadėjau, kad tai liks tik tarp mūsų“, – sako prisistatyti nepanorusi melagė.

Santaupos

„Aš ta taupioji, o maniškis – švaistūnas. Turiu slaptą santaupų sąskaitą, apie kurią jis nieko nežino. Man tiesiog patinka jaustis saugiai, o jam sakyti nenoriu, nes pradės kaulyti pinigų kokiai nesąmonei“, – atskleidė Dionne B.

Mano skolos

„Jis nežino, kad prieš mums susituokiant savo kredito kortelėje turėjau užsiauginusi nemenką, gal 4500 dolerių, skolą. Ją grąžinti padėjo mama, sakė, kad tai tik mano reikalas, ir tik aš turiu jį sutvarkyti. Mano taupusis vyras, jeigu sužinotų, norėtų prasmegti skradžiai į žemę iš gėdos arba mane tiesiog nužudytų“, – konstatuoja Brandy M.

Geriausias meilužis

„Be jokios abejonės, savo vyrą myliu labiausiai iš visų kada nors turėtų partnerių, bet geriausią seksą patyriau ne su juo. Ši garbė atitenka vienam vienos nakties nuotykiui per atostogas, kai dar buvau vieniša. Tik kam tai sakyti vyrui? Sakau jam, kad jis geriausias. Matytumėt, kaip jis dėl to didžiuojasi“, – prisipažįsta Kim W.

Kiek daug iš tikrųjų suprantu

„Mano vyras iš Panamos ir iki šiol su mama ir savo šeima kalba ispaniškai, o aš apsimetu nesuprantanti, kad galėčiau sužinoti įdomių detalių. Ketveri metai ispanų kalbos vidurinėje pagaliau atsiperka!“ – džiaugiasi Marzia G.

Apsipirkinėjimo problema

„Turiu rimtą problemą – tai apsipirkinėjimas. Į parduotuves keliauju ne tik pirkinių, bet taip malšinu ir stresą. Galiu paskui užsukti kavos ir valandų valandas naršyti telefone. Maniškis nesupranta, kad už pirkinius sumokame tiek daug, nes leidžiu sau paišlaidauti vien savo malonumui“, – prisipažįsta Quinn D.

O kam patiktų pjauti tą veją?

„Mano brangiausiasis mano, kad nežinau, kaip elgtis su mūsų žoliapjove ir bijau išmokti. Aš tikrai žinau, kaip ja naudotis, bet paprasčiausiai nenoriu, todėl apsimetinėju“, – sako Heather H.

Mano pirmasis

„Mano vyras labai konservatyvus, aš taip pat, bet jaunesnė padariau klaidą ir praradau nekaltybę su mokyklos laikų vaikinu. Tai nutiko tik kartą, bet vyrui apie tai nepasakojau. Susituokėme iškart po koledžo, tad jis iki šiol galvoja, kad buvo man pirmas. Tiesa jį sugniuždytų, todėl niekada jos neatskleisiu“, – sako Linday P.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)