Ką dovanoti ir kaip nustebinti mamą, kai esate toli ir tiesiog negalite atnešti savo kepto pyrago jai į namus? Pranešime žiniasklaidai SHILTA BOX dovanų namų įkūrėja Vaida McNeill dalijasi 5 dovanų per atstumą idėjomis.

1. Gėlės
Klasikinė mamos dienos dovana. Galbūt gėlės buvo viena pirmųjų dovanų, kai darželyje ar pievoje nuskynėte ir sukūrėte puokštę? Jei žinote, kokios yra mylimiausios jūsų mamos gėlės, netgi galite sukurti tradiciją siųsti tas pačias gėles kasmet! Būtinai siųskite gėles patikima kompanija – taip jos bus garantuotai įteiktos ir netyčia neatsidurs ne ten, kur reikia. Niekada nepamirškite ir nuoširdaus sveikinimo teksto – taip jūs pridėsite ir emociją.

2. Dovanos, stiprinančios ryšį
Pagalvokite apie ryšį su savo mama. Kai esate toli, tai netgi suromantiškėja, tad ir įteikite dovaną, kuri primins apie jus. Galite mamai padovanoti apyrankę su visų vaikų gimimo akmenimis ar pirmosiomis vardo raidėmis arba kartu dėvėti tokį patį kaklo pakabuką. Jei mama papuošalų nevertina, sukurkite nuotraukų albumą internetu su nuostabiausiais vaikystės prisiminimais.

SHILTA BOX įkūrė mama su dukra

3. Valgomos dovanos
Neįpareigojančios dovanos, kurios neužsigulės lentynose (kaip kad mokyklos laikais dovanotos statulėlės), yra maisto produktai. Dovanokite kokybišką šokoladą, ypatingą arbatą ar užsakykite mamos mėgstamų kepinių. Juos galite pristatyti per maisto pristatymo programėles arba susitarus tiesiogiai su kepykla.

4. Palepinimui
Mama – vienas iš žmonių, kurie nusipelno būti lepinami nuolat. Padovanokite prabangų dovanų rinkinį su karalienei tinkamu vonios aliejumi, šilko skarele ar sodriu namų kvapu. Juk mamos nusipelno visko, kas gyvenime geriausia.

SHILTA BOX įkūrė mama su dukra

5. Patirtys
Jei biudžetas neriboja, nieko nėra geriau nei kartu praleistas laikas, tad padovanokite kelionės bilietą ir nukeliaukite kartu į miestą, kuriame dar nebuvote. Taip suteiksite ne tik nuostabių prisiminimų abiems, bet ir kelionės laukimo džiaugsmą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją