Deja, kompanijos „Ultrascan“ Dubline darbuotoja sugadino jauniesiems tėveliams staigmeną. Laikydama balioną po pažastimi darbuotoja žengė prie tėvų, tik staiga balionas netikėtai, per anksti susprogo ir, visiems matant, iš jo pabiro konfeti...

Kompanija išpublikavo videoreportažą socialiniame tinkle „TikTok“ – jame matyti priblokštų būsimų tėvelių veidai. „Nenusisekęs kūdikio lyties atskleidimas“, – buvo parašyta prie videoreportažo.

Iš pagalbinės patalpos išėjusi darbuotoja pati išsigando, kai balionas netikėtai sprogo.

Balionui sprogus, iš jo pabiro rožiniai konfeti, ir paaiškėjo, kad porai gims mergaitė.

Ankstesniame videoreportaže kompanija pasakojo, kaip paruošią kūdikio lytį atskleisiančius balionus.

Pirmiausia į baliono vidų pridedama vienos ar kitos spalvos konfeti, paskui balionas pripučiamas su specialia pompa ir perrišamas rožiniu arba žydru kaspinu.

Prie baliono buvo prirašyta: „Berniukas ar mergaitė?“


Nesmagus nutikimas daugumai galėjo atrodyti, kaip visiška nesėkmė, tačiau portalo vartotojai guodė tėvus ir įžvelgė pozityvumo.

Vienas tinklalapio sekėjas pakomentavo: „Šaunus nutikimas, jie niekada šito nepamirš.“

Kita moteris pritarė: „Jei man taip nutiktų, apsidžiaugčiau, nes iš tokio prisiminimo smagu pasijuokti, juk retai taip nutinka.“

„Kaip linksma, kad jie [tėvai] stengėsi nežiūrėti“, – juokavo trečias.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją