Socialinius tinklus tvindo saitažodžiu „girldad“ pažymėtų vyrų su dukterimis nuotraukų srautas. Taip viso pasaulio tėčiai nutarė pagerbti daugiau nei prieš savaitę sudužus sraigtasparniui žuvusio legendinio 41-ų metų NBA krepšininko atminimą, rašo CNN. Priminsime, kad K. Bryantas kartu su trylikamete dukterimi ir dar septyniais asmenimis žuvo per sausio 26 d. virš Kalabasaso (Kalifornija) įvykusią sraigtasparnio katastrofą.

Minėtu saitažodžiu paženklintų „Twitter“ žinučių skaičius viršija 175 tūkst. Dažniausiai jose pasitaikantis žodis – „myliu“.

K. Bryantas buvo keturių dukterų tėvas. Akstiną kelti į internetą nuotraukas su dukterimis davė ESPN kanalu pademonstruotas jaudinantis epizodas, kuriame sporto komentatorė Elle Duncan pamėgino atskleisti, kaip K. Bryantas džiaugėsi ir didžiavosi dukterimis.

„Jei galėčiau, turėčiau dar penkias dukteris, – sakė E. Duncan, cituodama K. Bryanto pasakytus žodžius. – Esu mergaičių tėvas.“

„Be galo didžiuojuosi ir džiaugiuosi, kad esu mergaičių tėvas“, – socialiniame tinkle „Twitter“ parašė sporto apžvalgininkas, buvęs Niujorko „Yankees“ žaidėjas Alexas Rodriguezas.

Reperis ir aktorius Shadas Mossas, geriau žinomas kaip Bow Wow, nuotrauką, kurioje pozuoja kartu su dukterimi, paviešino „Instagram“ paskyroje. Šalia puikuojasi prierašas „Myliu tave, Shai.“

Nuotrauka su dukterimi pasidalijo ir Čikagos „Cubs“ kamuoliuko padavėjas Casey Sadleris. Prie nuotraukos sportininkas parašė: „Esu mergaitės tėvas ir tuo didžiuojuosi.“

Atsakydamas nuotraukos įkėlimo prasmės nesupratusiam savo paskyros sekėjui C. Sadleris paaiškino, kad tai yra būdas pagerbti K. Bryantą ir jo dukterį.

„Būsiu dėkingas už viską, kuo Dievas mane apdovanos, – parašė C. Sadleris. – Būtent dabar tai yra galimybė būti mergaitės tėčiu – ja džiaugiuosi ir ją branginu."

„Kobe buvo teisus. Mergaitės yra nuostabios. Turėti dukterį – ypatingas džiaugsmas“, – parašė Khalilas Jamalas aštuonmetės dukros Nyla‘os nuotraukų antraštės vietoje.

Kalbėdamas su CNN K. Jamalas tvirtino niekada nemanęs, kad būtinai turi turėti sūnų, kaip giminės tęsėją.

„Vieną dieną supratau, kad turiu vaiką, todėl galėsiu didžiuotis, jog esu tėvas, ir ji kasdien man šitai primena“, – sakė jis.

„Jos – geriausia mano dalis ir tai ne viskas“, – parašė Jeremy Hefneris.

J. Hefneris patikino, kad jo duktė domisi begale dalykų, be to, „visos jos mėgsta šokti, užsiiminėti gimnastika, žaisti krepšinį, dažytis, žiūrėti „Žvaigždžių karus“ ir myli vyresnįjį brolį – taip, kaip sugeba.“

Kobe Bryantas su šeima

„Aš, kaip mergaitės tėtis, labiausiai vertinu tai, kad, nesvarbu, kas vyktų, jos visada priverčia mus sugrįžti prie centrinio taško, – sakė jis CNN. – Centrinio taško, skendinčio žaismingoje nuotaikoje ir spurgose!“

Mattas Plyleris turi tris dukteris – penkerių Marleigh, trejų Millie ir metukų Mattie.

Socialiniame tinkle jis paskelbė savo ir dukterų nuotrauką, kurioje visi apsivilkę kalėdinėmis pižamomis.

Pasak M. Plylerio, dukterys laiko jį tikru herojumi ir jam patinka tokiu jaustis.

„Jos tiesiog apšviečia mano gyvenimą. Jos – mano pasaulis. Jaučiamės tikrai laimingi“, – sakė jis CNN.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)