Tačiau Kim Kardashian šiais metais sumanė išties originalią idėją – pasisamdyti pianistą, kuris kiekvieną rytą visą šį gruodį pažadintų jos vaikus su kalėdine muzika, rašo portalas netmums.com.

Teisingai – KIEKVIENĄ rytą visą šį mėnesį.

Keturių vaikų mama savo „Instagram“ istorijoje paskelbė vaizdo įrašą, kuriame muzikantas Philipas Cornishas skambina pianinu šalia jos nuostabios namų eglutės.

Pasidalijusi vaizdo įrašu greta ji parašė: „Kiekvieną gruodžio mėnesio rytą Philipas Cornishas ateina pagroti fortepijonu kalėdinės muzikos, kad pažadintų mano vaikus.“

Pirmąją gruodžio savaitę Kim Kardashian taip pat atskleidė, kad Kalėdos jos namuose pasisuko grėsmingu posūkiu, nes jos vaikai savo elfus paėmė įkaitais. Išvakarėse pati paslėpusi elfus, kitą rytą pabudusi žvaigždė juos surado visai kitoje vietoje.

Priklijuoti prie sienos lipnia juosta elfai šalia turėjo išpirkos raštelį, kuriame buvo parašyta: „Mes juos paleisime tik tuo atveju, jei šiandien būsi gera!“

Neseniai prašymą skirtis pateikusi Kim Kardashian kartu su muzikos prodiuseriu Kanye Westu, kuriam pavyko teisėtai pakeisti savo vardą į Ye, turi keturis bendrus vaikus – North, Saint, Chicago ir Psalm.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)