Su naujais titulais Velso princui ir princesei atiteko ir visa puokštė naujų karališkųjų pareigų, bet priedermė rūpintis vaikų auklėjimu niekur nepradingo, rašo „The Mirror“.

Karališkosios šeimos atstovams, žinoma, talkina auklė, tačiau jie abu mano, kad savo vaikais turi rūpintis ir patys. Tiek vienas, tiek kitas dažnai pavėžėja atžalas iki naujosios mokyklos, o pasibaigus užsiėmimams, parveža namo, taip pat nesibodi tokia bendra, veikla kaip važinėjimas dviračiais ir maisto gaminimas.

Princas Williamas ir Kate Middleton

Aišku, poros vaikų gyvenimas – ne vien linksmybės ir žaidimai: princesė Kate ir princas Williamas yra nustatę tam tikras namuose galiojančias taisykles, kurių nevalia pažeisti nei princui George‘ui, nei princesei Charlotte, nei princui Louisui.

Kaip teigia karališkajai porai artimas šaltinis, vienos taisyklės visa šeima laikosi ypač griežtai. Toji taisyklė skelbia, kad namuose niekas negali kelti balso.

„Rėkimas visiškai netoleruotinas. Jei kuris vaikas bent mėgina kelti balsą, jisai privalo apleisti patalpą“, – sakė „The Sun“ kalbintas pašnekovas.

Visgi, užuot išsiuntę prasižengėlį į savo kambarį ar pasodinę ant kokio nors „bausmės suoliuko“, Velso princas ir princesė praktikuoja kitą metodiką – pokalbį ant sofos.

Princas Louisas nenustygo vietoje, Kate Middleton mėgino jį drausminti

„Pyktį mėginęs demonstruoti vaikas išsivedamas iš kambario, kuriame kilo barnis, o tada K. Middleton arba princas Williamas ramiai su juo pasikalba“, – paaiškino informaciją perdavęs šaltinis.

„Tėvai pasistengia viską paaiškinti, pasikalbėti apie pasekmes ir niekada ant vaikų nerėkia“, – pridūrė pašnekovas.

Jaunosios karališkosios šeimos atžalos – jau anaiptol nėra mažyliai: princui George‘ui dabar – devyneri, princesei Charlotte – septyneri, o keturmetis princas Louisas prajusį mėnesį pradėjo lankyti mokyklą.

Kate Middleton ir princas Williamas su vaikais
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją