Šeimų piknikas – „Išjunk televizorių 5“

Kur: Garliavos sporto ir kultūros centras, Kaunas.

Kada: rugpjūčio 5 d. nuo 17 val.

Kiek kainuoja: nemokamai.

Puikus renginys ne tik šeimoms, bet ir žmonėms, auginantiems šuniukus. Jį pradės „Burbulų pieva“, po jos savo veiklą pristatys Šaulių sąjungos Vytauto Didžiojo 2–oji rinktinė. Nuo 18 val. visi norintys galės užsiimti naudinga veikla – robotika, stalo žaidimais, „Henna“ tatuiruotėmis, sportinėmis rungtimis. 19.30 prasidės šunų dresūros mokyklos „Reksas“ parodomoji ir edukacinė programa. Po jos – šokių studijos E‘GO pasirodymas ir jaunosios atlikėjos Aistės Mikelionytės koncertinė programa. Renginį vainikuos – GarliaKINAS „Didžiapėdžio vaikis“

Mergaitė iškylauja

Išgyvenimo gamtoje taisyklės – praktinis užsiėmimas

Kur: Vilniaus universiteto Botanikos sodas, Kairėnų g. 43, Vilnius.

Kada: rugpjūčio 4 d. 11 val.

Kiek kainuoja: 3,5 Eur (ikimokyklinio amžiaus vaikams nemokamai).

Miškininkas ir ekologas Raimundas Ereminas kviečia kartu pasivaikščioti po VU Botanikos sodą Kairėnuose ir išmokti naujų bei naudingų dalykų visiems, mylintiems gamtą. Jis žada atskleisti, kokių žinių reikia jauniesiems gamtininkams, keliaujantiems į laukinę gamtą, kad jie jaustųsi ne tik saugiai, bet ir patogiai. Kokius gerus darbus gamtai kiekvienas gali padaryti ? Kokios savybės reikalingiausios ir kaip išgyventi laukinėje gamtoje? Kaip nepaklysti miške? Dalyviai vaikščios po VU Botanikos sodo mišką, mokysis orientuotis su žemėlapiu ir kompasu bei ieškos paslėptų taškų. Išgirs naudingos informacijos apie įvairias gamtos įdomybes ir daug kitų dalykų, reikalingų tikriems gamtos bičiuliams.

„Food park Palanga“

Kur: Kultūros baras „Kablys: jūra. Kultūra“, Dariaus ir Girėno g. 13.

Kada: rugpjūčio 4-5 d.

Kiek kainuoja: apsilankymas nekainuoja, maistas – įvairiai.

Į maisto furgonėlių festivalį „Food park Palanga“ miestiečiai ir miesto svečiai kviečiami jau trečią kartą. Ir tai bus geriausias iš trijų dublių – jau vien dėl to, kad vyks vasarą, žada organizatoriai. Svečiai bus pasitinkami su skirtingomis virtuvėmis, į lauką išnešta garso sistema, gyvu „Baltojo Kiro“ pasirodymu, vasariškais Calli, Elektrod K, Audriaus Kaštono ir Tomo Boo setais bei tiesiog jaukia festivališka atmosfera.

Ventspilio miesto šventė ir gėlių kilimų paradas

Kur: Ventspilis, Latvija.

Kada: rugpjūčio 3–5 dienomis.

Kiek kainuoja: šventė nemokama, bet už kai kurias pramogas teks sumokėti 0,50–1 Eur.

Rugpjūčio 3–5 dienomis Ostas gatvės promenadoje, Rotušės aikštėje ir Dzirnavu aikštėje vyks įvairūs muzikiniai pasirodymai ir sportinės veiklos, o Renkio sode bus organizuojamas vakarėlis. Šventės metu vyks tradicinis Baltijos gėlių kilimų festivalis ir paradas. Visą savaitgalį svečių lauks įvairios dirbtuvėlės (daugelis jų mokama 0,50–1 Eur), sporto turnyrai ir viskas, kas priklauso smagiai miesto šventei.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją