Vyresnioji prodiuserė padalinyje „Walt Disney imagineering“ Amanda Čiu sakė: „Ledo šalies pasaulis“ – pirmas pramogų parkas, mes didžiuojamės, kad jis sukurtas animacinio filmo „Ledo šalis“ motyvais. Parko lankytojai čia pasijus tarsi būtų patekę į filmą, į Arendelės šalį.“

Parke siūlomas pasiplaukiojimas skambant muzikai iš filmų, dideliu greičiu skriejanti karuselė visai šeimai. Bus galima pamatyti pagrindinius veikėjus įkūnijančius aktorius iš filmų – Elsą, Anną ir besmegenį Olafą.

„Su laiveliu galima nuplaukti iki Elsos ledo rūmų. Kitas atrakcionas – traukinukas „Siūbuojančio ąžuolo rogutės“. Man smagu, kad lankytojai turės galimybę smagiai pasivažinėti. Važiuodami šia karusele, lankytojai galės grožėtis panoraminiais vaizdais – Arandelės kaimu ir uostu“, – kalbėjo A. Čiu.

„Ledo šalies pasaulis“ lankytojams atidaromas lapkričio 20 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją