Jau šį šeštadienį pradėsiantis veikti pramogų parkas ir jame įsikūrusi Liepkalnio kavinė gegužę dirbs tik savaitgaliais (nuo 10:00 iki 22:00), o nuo birželio jau ir darbo dienomis. Pramogų visai dienai čia ras ir maži, ir dideli.

Daugelis, atvykę į Liepkalnio pramogų parką, neišeina nepabandę pasivažinėjimo vasaros rogutėmis. Tai vienintelė tokia pramoga Vilniuje. Čia veikia dvi vasaros rogučių trasos, kurių ilgis apie 350m. Dėl greičio ir stabdymo nerimauti nėra dėl ko – tai galima valdyti patiems rogutėse įmontuotos svirties pagalba. Belieka užsisegti saugos diržus ir mėgautis skriejančiomis akimirkomis.

Liepkalnio pramogų parkas

Dar viena pramoga, kurią ypač mėgsta mažieji lankytojai – linksmieji nusileidimai (tubingas). Įrengtos dvi trasos su pasikėlimais ir nusileidimais, kurios vilioja čiuožti dar ir dar ir dar kartą! Tinka vaikams nuo 7 metų. Patys mažiausi lankytojai šia pramoga gali naudotis su tėveliais ar juo lydinčiu asmeniu.

Liepkalnio pramogų parkas

Patiems mažiausiems čia galima pramogauti ant batutų arba pripučiamų pilių. Penkių pripučiamų pilių zonoje nuotykių ir atradimų pakaks visai dienai. Rekomenduojama vaikams nuo 2 metų amžiaus. O jei pilys atsibos, kas gali būti geriau nei dūkti vaikų žaidimų aikštelėje. Čia vaikai ras ir čiuožyklų, ir sūpynių, burbulų baseiną, batutą, labirintą, kamuoliukų patrankas ir daug kitų smagių užsiėmimų. Vaikų žaidimų aikštelė yra įrengta po stogu gryname ore.

Liepkalnio pramogų parkas

Ūgtelėjusiems vaikas ir jų tėveliams patiks karstynių parkas. Dvi skirtingo sudėtingumo trasos su daugiau nei 30 skirtingų kliūčių, kurios yra skirtos pradedantiesiems bei labiau pažengusiems laipiotojams. Jos ypatingos tuo, kad yra visiškai saugios – vietoj įprastų karabinų yra naudojama šveicariška nepertraukiama karabinų sistema, kurios nereikia perkabinti ar perkelti į kitą karstynių vietą.

Liepkalnio pramogų parkas

Jei norisi ko nors naujo ir dar neišbandyto rekomenduojama rinktis kalnų paspirtukus. Masyvūs jų ratai amortizuos kelio nelygumus, įtaisyti diskiniai stabdžiai padės operatyviai reaguoti, o kartu išduodamas šalmas užtikrins kiekvieno saugumą. Paspirtuką galima naudoti pažymėtuose keliuose, o pasikelti į kalną – nurodytu keltuvu.

Liepkalnio pramogų parkas

Dar viena pramoga – profesionalūs tinklinio aikštynai Liepkalnyje, kuriuos galima išsinuomoti tiek darbo dieną, tiek ir savaitgalį ar visam šiltajam sezonui.

Beje, Liepkalnio pramogų parkas itin pamėgta vieta vaikų gimtadieniams. Juk kas gali būti smagiau už pramogas po atviru dangumi.

Užsakymo nr.: PT_81120525

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)