Renginys „Kalėdiniai atradimai su Kake Make“ – tai interaktyvi kalėdinė programa visai šeimai. Būdami prie ekranų vaikai tikrai negalės ramiai išsėdėti vietoje, nes mylimiausi personažai kvies visus drauge prasimankštinti, dalyvauti kalėdinėje viktorinoje, ieškoti pasislėpusių daiktų, dalintis savo ypatingai slaptais receptais, kartu dainuoti ir šokti.

Žiūrėti premjerą jau galite ČIA.

„Geras ir kokybiškas laikas prie ekrano Jūsų vaikui, anūkui, dukterėčiai ar sūnėnui yra puiki pramoga,“ – sako Delfi Rinkodaros vadovas Irmantas Matilionis. – Siekiame, kad Delfi Plius skaitytojai nuolat atrastų kažką naujo ir įdomaus, tačiau mūsų planuose yra ir daugiau turinio ne tik jiems, bet ir jų atžaloms.“

Kakės Makės kalėdinis žaidimas
Išankstinę renginio „Kalėdiniai atradimai su Kake Make“ premjerą bus galima žiūrėti nuo gruodžio 17 d. iki 23 d. vidurnakčio Delfi Plius išskirtinio turinio ir autorių platformoje.

Visiems Delfi Plius nariams renginys nemokamas, o norintiems jais tapti ir ne tik žiūrėti Kakės Makės renginį, bet ir mėgautis kitu Delfi Plius turiniu išbandyti pirmą mėnesį kainuos vos 1 eurą. Daugiau informacijos ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)