Viskas, ką reikia padaryti, įkelti savo šeimos nuotrauką ir trumpai parašyti, kodėl būtent jūs esate verti Metų šeimos titulo. Nuotraukas galima kelti iki birželio 2 dienos – iš viso keturias savaites. Kiekvieną savaitę bus išrinktos trys šeimos – dvi, surinkusios daugiausiai skaitytojų balsų, ir vieną išrinks redakcijos komisija. Visos šios 12 šeimų dalyvaus finale, kuris vyks nuo birželio 3 iki 12 d. Prasidedant naujai savaitei visi balsai anuliuosis ir balsavimas prasidės nuo 0 – šitaip bus užtikrintos lygios teisės nepriklausomai nuo to, kada įkelsite savo nuotrauką.

Finalo metu skaitytojai balsuos už labiausiai patikusią šeimą. Kas laimės išsvajotą kelionę su „Kidy Tour“ ir Lavrinovičiais, paaiškės susumavus skaitytojų ir redakcijos komisijos balsus – 50 ir 50 proc. Laimėtojai bus apdovanoti specialiame renginyje birželio 19 d.

Ne kartą Turkijoje poilsiavę Lavrinovičiai jau laukia, kam galės įteikti šį įspūdingą prizą. „Tai kelionė, kurioje dėl nieko nereikės sukti galvos: bus pasirūpinta ne tik jūsų ir jūsų šeimos poilsiu, bet ir gera nuotaika“, – šypsojosi broliai Lavrinovičiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)