Taip buvo iki šią savaitę visų dėmesį patraukusio 19-mečio poros įsūnio Paxo įtėviui adresuotos žinutės paviešinimo. Iš parašytų žodžių sunkiasi pagieža, tekstas aiškiai byloja apie didžiulę įtampą tarp Paxo ir B. Pitto, rašo „The Sun“.

Toji žinutė – tai 2020 m. Paxo parašyta ir į „Instagram“ įkelta sveikinimo Tėvo dienos proga parodija. Paxas joje vadina B. Pittą aukščiausios klasės šunsnukiu ir nepakenčiamu žmogumi. Jaunuolis kaltina įtėvį, tvirtina, kad jisai pavertė jo gyvenimą tikru pragaru ir kad visi jaunesnieji vaikai dreba iš baimės B. Pitto akivaizdoje.

Kaip iliustraciją tūžmingam tekstui Paxas parinko B. Pitto nuotrauką, kurioje šis atsiima „Oskaro“ statulėlę, pelnytą už antro plano vaidmenį filme „Vieną kartą Holivude“ („Once Upon a Time...in Hollywood“). Tiktai dabar paviešintas žinutės turinys, savaime aišku, negalėjo nesukelti šoko.

Brado Pitto ir Angelinos Jolie vaikams privalu laikytis keistų taisyklių.

Tie, kurie domisi Holivudo žvaigždžių gyvenimu, puikiausiai žino, kad nuo 2016-ųjų, kai prasidėjo skandalingosios skyrybos, B. Pitto ir A. Jolie santykiai tik prastėjo ir tikrai buvo pasiekę maksimalios įtampos tašką.

Per skyrybų teismo procesą A. Jolie advokatai pabrėžtinai kalbėjo apie netoleruotiną B. Pitto elgesį (buvo minėtas net emocinis ir fizinis smurtas!) su žmona ir vaikais per skrydį privačiu lėktuvu.

B. Pittas, esą, sugriebė A. Jolie už galvos ir ėmė ją purtyti, be to, smogė dviem vaikams, suskubusiems motinai į pagalbą. Per incidentą aktorius, kaip buvo teigta, net šliūkštelėjo ant žmonos ir vaikų alaus bei raudonojo vyno.

Brado Pitto ir Angelinos Jolie vaikams privalu laikytis keistų taisyklių.

Visgi prieš B. Pittą nebuvo imtasi jokių veiksmų ir po uždaro posėdžio, per kurį buvo pagarsinti visi kaltinimai, teisėjas pripažino aktorių turint 50 proc. teisę į vaikų globą.

Skyrybų procesui pagaliau pasibaigus (šitai įvyko 2019-aisiais) A. Jolie prisipažino, kad pagrindinis jos tikslas buvo pasirūpinti mylimų vaikų laime ir saugumu.

Bandydami išlaviruoti tarp tėviškų pareigų ir pastangų išsilaikyti šlovės olimpe, B. Pittas ir A. Jolie nustatė keletą, švelniai tariant, keistų taisyklių, kurių vaikams buvo privalu laikytis.

Taisyklių sąraše – draudimas gūglinti ieškant informacijos apie garsiuosius tėvus, su paskyromis socialiniuose tinkluose susiję apribojimai ir kt.

Paskyrų socialiniuose tinkluose stebėjimas

Vyriausieji B. Pitto ir A. Jolie vaikai – Maddoxas (22 m.), Paxas (19 m.) ir Zahara (18 m.) – yra gimę atitinkamai Kambodžoje, Vietname ir Etiopijoje. Visi jie – įsivaikinti. Pora turi ir tris biologinius vaikus – Shiloh (17 m.) ir dvynius Knoxą bei Vivienne (15 m.).

Brado Pitto ir Angelinos Jolie vaikams privalu laikytis keistų taisyklių.

A. Jolie nėra didžiulė socialinių tinklų gerbėja ir asmeninę „Instagram“ paskyrą susikūrė visai neseniai.

Kalbėdama apie tai, kiek ir kaip jos vaikai naudojasi internetu, A. Jolie leidiniui „People“ nurodė: „Yra kas stebi tą jų veiklą.“

Mat ji ir buvęs sutuoktinis buvo nusamdę kibernetinio saugumo komandą, kuriai buvo pavesta stebėti, kuo jųdviejų vaikai domisi ir kur nuklysta naršydami internetą.

„Tai bauginantis nepažįstamas pasaulis. Jis peržengia mūsų suvokimo ribas“, – pasakė ji, aiškindama, kuo buvo paremtas sprendimas stebėti vaikų paskyras ir socialiniuose tinkluose atliekamus veiksmus, be to, pridūrė, kad nuoširdžiai džiaugiasi dėl to, jog jos jaunystėje nebuvo tokių dalykų kaip socialiniai tinklai.

Nors galbūt skamba kiek keistai, pora įsitikinusi, kad vykdoma paskyrų stebėsena – tai rūpinimasis vaikų saugumu.

Mokymas namuose

Nors daugelio aukščiausio kalibro garsenybių atžalos lanko mokyklas (aišku, pačias geriausias), A. Jolie nusprendė, kad jos vaikai mokysis namuose, nes jos netenkina šalyje veikianti šveitimo sistema.

Brado Pitto ir Angelinos Jolie vaikams privalu laikytis keistų taisyklių.

„Man neramu todėl, kad aš pati mokykloje beveik nieko nebuvau išmokyta, – sakė A. Jolie. – Man labai rūpi mano vaikų išsilavinimas. Organizuoti jį namuose nutariau todėl, kad vaikai yra kilę iš įvairių pasaulio šalių ir aš nenoriu, kad jie mokytųsi to, ko mokiausi aš, nors yra, tarkim, iš Vietnamo arba Kambodžos.“

„Vaikams pasamdyti mokytojai, kurie yra labai įvairūs ir moko įvairių dalykų, įskaitant kalbas ir grojimą muzikos instrumentais. Pasirūpinta ir vaikų fiziniu aktyvumu. Jie mėgsta žaisti futbolą, noriai važinėja riedlentėmis, be to, lanko savigynos užsiėmimus“, – nurodė A. Jolie.

Netrikdomi telefoniniai pokalbiai su tėvu

Skyrybų teismui vadovavęs teisėjas suteikė B. Pittui teisę į netrikdomus telefoninius pokalbius su vaikais. Tai reiškia, kad A. Jolie negali nei kaip nors kištis į tuos pokalbius, nei jų nutraukti.

B. Pittui turi būti leidžiama turėti visų vaikų telefono numerius ir savo nuožiūra rašyti jais žinutes arba skambinti, o A. Jolie negali kontroliuoti šio proceso.

Remiantis teismo dokumentais, teisėjas pripažino, kad nutrūkę santykiai su tėvu gali pakenkti vaikų gerovei, ir akcentavo sveiko ir tvirto visų vaikų ryšio su motina bei tėvu svarbą.

Brado Pitto ir Angelinos Jolie vaikams privalu laikytis keistų taisyklių.

Individualus bendravimas

Po skyrybų su B. Pittu A. Jolie ilgiau nei metus nedirbo, kad sugebėtų tinkamai pasirūpinti vaikais.

„Man rūpi tik vaikai. Ilgiau nei metus nieko nedirbu, nes esu reikalinga jiems namuose. Mano veikla visiškai sustojo“, – kalbėjo A. Jolie.

Aktorei labai svarbu, kad kiekvienas iš vaikų turėtų progą pabendrauti su ja individualiai.

„Aš ypač stengiuosi rasti laiko pašnekesiui su kiekvienu iš vaikų“, – sakė ji žurnalui „Vogue“.

Draudimas skaityti internete apie garsiuosius tėvus viešinamą informaciją

B. Pittas ir A. Jolie yra prasitarę, kad neleidžia vaikams įvedinėti jų pavardžių į interneto paieškos sistemą, be to, jų namuose niekada nebūna bulvarinei spaudai priskiriamų žurnalų.

Kaip sakė B. Pittas, teko imtis labai konkrečių veiksmų, kad trijų biologinių ir trijų įsivaikintų vaikų nepasiektų jokios viešai skelbiamos naujienos, nuomonės, gandai ar dar kas nors, susiję su juo arba A. Jolie.

„Paieška pagal mūsų pavardes blokuojama visų vaikų kompiuteriuose. Jie neturi jokių galimybių pasiekti internete apie mus skelbiamos informacijos. Aš tiesiog nenoriu būti priklausomas nuo to, ką apie mane galvoja žmonės“, – paaiškino B. Pittas per vieną iš interviu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją