Neseniai dalyvaudama pokalbių laidoje „The Late Show with Stephen Colbert“ ji papasakojo, kad mielai filmuotųsi ir trečioje „Mamma Mia!“ dalyje, o štai susilaukusi antros atžalos pajuto, kad trečiam vaikui nesijaustų taip pasirengusi, kaip trečiai miuziklo daliai.

Amanda (35 m.) teigė: „Jei tai priklausytų nuo manęs, kurčiau aštuonias „Mamma Mia!“ serijas. Kad jūs žinotumėte, kaip tai smagu.“

Nėra konkrečios informacijos, kad planuojamas dar vienas filmas pagal švedų grupės ABBA dainas, tik pernai filmo prodiuseris juokais užsiminė apie trečią miuziklo dalį, o aktorė akimirksniu sureagavo ir pareiškė, kad nedvejodama sutiktų filmuotis.

Pokalbių laidos vedėjui S. Colbertui ji sakė, kad trečiai atžalai toli gražu nesijaučia pasirengusi, bet mielai pasidalino pirmo ir antro vaiko auginimo ypatumais.

„Ne, nieko neskaičiau, – pasakojo ji, kaip laukėsi antrą kartą. – Man atrodė – viską suprasiu pati. Juk turiu motiniškų instinktų. Jau esu motina!“

Amanda Seyfried

Amandos motiniški instinktai išryškėjo, kaip ir visoms motinomis tapusioms moterims, tiesa, susilaukus antro vaiko, ji labiau paisė jų ir mažiau galvojo, kaip turėtų būti. Aktorė šiuo metu augina dvi atžalas – 4 m. dukterį Niną ir 7 mėnesių sūnų Thomą jaunesnįjį.

„Paaiškėjo, kad visiškai negalvojau apie tai, ko išmokau pirmą kartą (augindama pirmagimę). Paprasčiausiai atsidaviau įvykių tėkmei. Iš tiesų nemiegojau du mėnesius.“

Nėra jau taip lengva auginti du vaikus, pasakojo Amanda laidos vedėjui. „Priminkite, kad nenorėčiau dar vieno kūdikio“, – pajuokavo ji.

Koronaviruso ribojimai neaplenkė ir garsenybių, visiems tenka daugiau laiko leisti namuose. Tiesa, aktorė, kaip ir daugelis tėvų, sako, kad pabūti su vaikais namuose – tikra palaima. Pasak jos, nors vaikai prašo dėmesio, tėvams prireikia poilsio pertraukėlių, kartais reikia ypatingos kantrybės, iš esmės svarbu įžvelgti gerų dalykų chaotiškose situacijose – tai padeda nugyventi kiekvieną dieną.

Amandos teigimu, dirbti iš namų, duoti interviu nėra lengva. „Yra privalumų, yra ir nemažų sunkumų“, – sakė ji ir vis tik pridūrė, kad privalumai nusveria, o būti daugiau laiko su vaikais namuose yra šaunu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)