Kai kur lietų lydės ir pavienės perkūnijos. Pūs pietryčių, pietų krypties smarkokas vėjas. Išsilaikant šiltai oro masei temperatūra bus rekordiškai aukšta – sušils net iki 19–24 laipsnių šilumos.

Pirmadienio naktį dangus išliks nepastoviai debesuotas. Kai kur sulauksime trumpo lietaus, galima ir perkūnija. Pietinių krypčių vėjas nurims iki vidutinio stiprumo. Naktį temperatūra išsilaikys taip pat aukšta ir kris iki 7–12 laipsnių šilumos.

Antrąją šv. Velykų dieną orai bus ir toliau vasariški. Vietomis, didesnė tikimybė šiauriniuose ir rytiniuose rajonuose, trumpai palis. Galimos pavienės perkūnijos. Pietinių krypčių vėjas bus juntamas. Įdienojus temperatūra vėl sparčiai kils ir bus apie 18–23 laipsnius šilumos. Vakariniame šalies pakraštyje diena jau bus vėsesnė – temperatūra svyruos tarp 14–17 laipsnių šilumos.

Antradienį orai ims keistis: gausiau palaistys lietus, o vasariška šiluma atsitrauks.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją