Procesų valdymo tema – svarbi kiekvienam sėkmingam verslui

Pasak P. Petrausko, reikėtų suprasti, kad procesų valdymo tema yra svarbi ne smulkiam ir ne stambiam, o sėkmingam verslui.

„Dideli verslai – jie tokiais tampa tik dėl to, kad kažkada gerai susitvarkė, kada buvo maži. Ne visi maži nukeliauja iki didelių, bet ir – ne visi dideli ten šimtmečiais ir išbūna“, – pastebėjo jis.

P. Petrauskas savo pranešime pristatė tris esminius procesų srities dalykus, į kuriuos atkreipti dėmesį yra tiesiog privalu. Tai – strategija, struktūra ir sistemos.

„Pradedant nuo strategijos, esminis dalykas yra pamatyti viską taip, kaip jūs iš tikrųjų norite, kad jūsų verslas atrodytų. Aš esu didelis šalininkas dirbtinio intelekto ir visą laiką sakysiu kai kuriuos dalykus: nepasitikėkite, perduodami viską jam. Aš kiekvieną dieną naudoju dirbtinį intelektą, bet, žinokite, jeigu jums jau iškilo klausimai, kurią opciją, kurį appsą, kurią versiją išsipirkti metams, mėnesiui susimokėti ir taip toliau – galiu nuraminti. Ar 35 doleriai bus per metus, ar, mano atveju, 20 dolerių per mėnesį – vis tiek dirbti turėsite jūs, ne dirbtinis intelektas. Jis jums duos atsakymus, bet padaryti darbą reikės jums“, – kalbėjo pranešėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją