Beveik prieš dvidešimt metų milijoninį turtą valdęs vyras neslepia, kad pats asmeniškai dviprasmiškai vertinamui Tauragės veikėjui Arūnui Pukeliui-Šviniui dovanodavo dešimtis tūkstančių litų, remdavo jo šeimą.

Maža to, klaipėdietis prisipažino ir ne vieną kartą Šviniaus kompanijoje matęs ne ką kitą, o garsiąją kaunietę Aistę Grybauskienę-Karpavičienę, šiandien aktyviai kovojančią dėl 2019-ųjų rugpjūtį mirusio milijonieriaus Raimondo Karpavičiaus palikimo, kurios vardas ir pavardė jau daugiau nei kelerius metus neišgaruoja iš šalies žiniasklaidos akiračio, o jos draugijos purtosi ir kai kurie turtingiausi šalies verslininkai.

Po buvusio Vakarų Lietuvos milijonieriaus viešos išpažinties, garsiausio šalies testamento istorija įgauna vis naujų versijų, o legendinio Šviniaus pavardė joje skamba tik dar garsiau.

Kur dingo 9 milijonai?

Atviras A. Rikliko pasakojimas apie laikus, kai Lietuvoje klestėjo reketas, banditizmas, kaip jis buvo priverstas rasti bendrą kalbą ne tik su teisėsaugos pareigūnais, bet ir su didžiausiais to meto veikėjais – tarp kurių ir Klaipėdos mafijos bosas, siaubingų žmogžudysčių rekordininkas, kalėjimo grindis iki mirties šlifuojantis Sigitas Gaidjurgis – jau šiame video epizode.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)