Prieš septynerius metus, būdama vos šešiolikos, Kotryna laimėjo projektą „Lietuvos balsas“. Jos teigimu, kiti metai po šio projekto jai buvo psichologiškai sunkiausi. Tekdavo daryti tai, ką liepdavo prodiuseriai ir kas jaunai dainininkei nebūtinai buvo prie širdies. „Psichologinė sveikata žiauriai pakriko, nes vapščie ne tai noriu daryt. Tai kodėl aš čia?“ – tuomet aplankiusias dvejones prisimena ji.

Kausytojai ir artima aplinka jos nespaudė, tačiau vadybininkai norėjo padaryti Kotryną lietuviškąja Beyonce, ko ji visai nenorėjo. 

Tuo metu buvo labai populiari dainininkė Monique, kuri laimėjo kitą muzikinį projektą „X faktorius“. „Man pasakė: negi tu tikrai manai, kad tavo balsas žmonėms yra įdomesnis nei Monikos mėlyni plaukai? Ir tada galvojau: gerai, ačiū, viso gero“, – nemalonų pokalbį prisimena atlikėja.

Ji atvira: Kotrynos manymu, net ir šiais laikais vis dar gali būti, kad dėl geresnės karjeros atlikėjoms gali tekti permiegoti su prodiuseriu.

Visa tai ir dar daugiau sužinosite išankstinėje laidos „Nepatogūs klausimai“ premjeroje tik „Delfi Plius“ prenumeratoriams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją