Jaunesnį dainininką Petrą Daunį įsimylėjusi žinom renginių organizatorė šiandien atvirai – kodėl moteriai reikia turėti drąsos norint būti laiminga?

„Aš niekada neturėjau turtingesnio vyro, negu iki šiol“, – sako apie buvusį sutuoktinį, žinomą verslininką paklausta moteris.

Šį kartą – atvirai apie klijuojamas etiketes ir išdavusius pramogų pasaulio draugus.

„Aš niekada nesijaučiau ponia, – sako Rasa ir patikina apie save apkalbų girdinti kone kasdien. – Oi, ten ji priaugo svorio, ar paseno, ar ten išsiskyrė, dar kažką. Tai čia pigu.“ 

Kita tema: iš Sibiro atvykusi tremtinių dukra Irina Masolė – nuo skurdo iki sėkmingo verslo. Kodėl ji dar būdama paauglė atvyko į Lietuvą, kurios iki tol niekada nebuvo mačiusi? Ir kaip jai pavyko čia tapti žinoma sėkminga verslininke?

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)