„Vaikai manęs klausia – tu berniukas ar mergaitė, juk turi ūsiukus? Įėjusi į moterų tualetą aš turiu aiškintis, kad nesumaišiau ženklų. Vyrai į mane nežiūri kaip į moterį, o socialinis gyvenimas nukenčia labiausiai“, – apie savo gyvenimą sako feministė ir paaiškina, kaip mūsų visuomenėje jaučiasi moterys, kurios neatitinka tradicinių grožio standartų. Ką ji mano apie garsųjį Editos Mildažytės ir Beatos Tiškevič interviu?

Kita tema: liga, ką nuo gerbėjų ilgai slėpė Asta Pilypaitė: „Man labai staiga pradėjo vystytis Greivso liga. Tai baisi liga, ypatingai žmogui, kuris yra matomas. Mano pradėjo keistis akys, veidas.“

Kodėl dainininkė itin skaudžiai išgyveno skyrybas su dukrų tėvu, „Žas“ atlikėju Linu Zarecku? Kaip jaučiasi gyvendama Alytuje, ir kodėl jai dabar – ypatingas gyvenimo etapas?

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją