Ūkio likimas gali priklausyti nuo to, kiek geranoriškai į visas nelaimes pasižiūrės valdininkai. Kitaip gali tekti ieškoti ką parduoti, kad nebūtų dar didesnių bėdų.

Priminsime, kad šios istorijos pradžia – virtuvės sienos, kai žmogus karkasu pakeitė kelis supuvusius rąstus lauko sienoje, pro kuriuos iš lauko lakstė katės.

P. Šiaučiūnas sako, kad tai buvo eilinis remontas, kuriam nereikia jokių leidimų, tačiau Valstybinė teritorijų planavimo ir statybos inspekcija po budraus žiūrovo skundo (remontas buvo parodytas influencerio kanale) nusprendė, kad tai kapitalinis remontas, nes buvo ardoma ir pertvarkoma laikančioji siena, ir tokiam remontui būtinas leidimas bei projektas.

Apie P. Šiaučiūno gyvenimą ir ūkį plačiai galite pasižiūrėti čia: „Petras Šiaučiūnas – apie uždarbį iš savo ūkio, socialinių tinklų ir vienintelę svajonę.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)