33 metų dainininkas anksčiau ilgai lankė krepšinį. Žinomu žaidėju netapo, bet dėl to nė kiek nesikremta. „Turbūt pristigo ir noro, ir gero metimo. Be to, nebuvau aukštas, o tuomet mažiukai nebuvo vertinami“, – kalbėjo 183 cm ūgio Vaidas.

Krepšinį V. Baumila nuolat žaidžia iki šiol. Jis rungtyniauja Vilniaus mėgėjų čempionate – Sostinės lygoje. Atlikėjas atstovauja komandai „Kažkur matyti“, kurioje nestinga ir daugiau garsių pavardžių – atllikėjas Donatas Montvydas, rašytojas ir žurnalistas Rytis Sabas, krepšinio komentatorius Rytis Kazlauskas, 3X3 krepšinio idėjinis vadas Lietuvoje Dainius Novickas. Toje ekipoje Vaidas kurį laiką rungtyniavo ir su buvusiu Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubo direktoriumi Jonu Vainausku.

V. Baumila nuolat stebi Lietuvos vyrų rinktinės, Kauno „Žalgirio“, Vilniaus „Ryto“ kovas: „Esu vilnietis, todėl palaikau gimtojo miesto komandą, tačiau, kai žalgiriečiai žaidžia Eurolygoje, visada sergu už kauniečius“. Dainininkas kartais pažiūri ir NBA rungtynes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją