A. Novatkis gimė 1968 gegužės 8-ąją. Tėvas anksti paliko šeimą ir mamai teko vienai auginti 3 vaikus – dvi mergaites ir berniuką.

Nors jo seserys buvo geros ir pavyzdingos mergaitės, A. Novatkis nuo mažens kėlė daugybę problemų: bėgdavo iš pamokų, valkataudavo. Dėl to jis atsidūrė psichiatrinėje ligoninėje, kur vaikui nustatyta silpnaprotystė.

8 klases pagalbinėje mokykloje šiaip ne taip pabaigęs vaikinas jau būdamas 15-os pirmą kartą įkliuvo policijai. Už keletą vagysčių jis atsidūrė nepilnamečių kolonijoje ir į laisvę išėjo sulaukęs 18-os. 

A. Novatkis nebuvo linkęs smurtauti, todėl tai, ką jis padarė – nustebino jo pažįstamus. Stebina ir tai, dėl kokios smulkmenos jaunas vaikinas ryžosi brutaliam nusikaltimui – šaltakraujiškam 12-metės mergaitės nužudymui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)