Profesionalus žudikas I. Tiomkino tykojo prie jo namų vėlų 2014-ųjų liepos vakarą. Su mergina iš restorano grįžtanti nusikalstamo pasaulio įžymybė sulaukė 3 šūvių į nugarą. Po to šaulys priėjęs prie savo aukos paleido vieną kontrolinę kulką į galvą ir dingo tamsoje.

Gyva palikta I. Tiomkino draugė ėmė šauktis pagalbos, o į įvykio vietą pirmieji atskubėję patruliai dar rado vyrą gyvą, tačiau netrukus jo gyvybė užgeso.

Pareigūnai intensyviai ėmėsi šio nužudymo tyrimo, netrukus buvo sulaikyti net keli įtariamieji, tačiau turėti duomenys nepasitvirtino, todėl visi jie buvo paleisti į laisvę.

Tiesa, priešingai nei kituose neišaiškintose nužudymo bylose, čia tyrėjai ginklų dar nesudeda ir tyrimo iki šiol nenutraukė ar nesustabdė. Tikimasi, kad atsakymus dar galima rasti, tačiau juos turintys žmonės patys neplanuoja grįžti į Lietuvą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją