Taip pat surinkta duomenų, kad jaunas vyras vykdo kvaišalų kontrabandą iš užsienio, o gimtinėje jam platinti mažesniais kiekiais įvairius svaigalus padeda keli bendrininkai. Šio tyrimo metu netikėtai sostinėje pasirodęs ir žaibiškai tarp narkoprekeivių suklestėjęs V. Šermukšnis buvo priskiriamas prie „topinių“ pagrindinio Lietuvos didmiesčio nusikaltėlių.

Bene labiausiai stebina tai, kad šios išskirtinai veikusios kompanijos dalyviai vis dar yra teisiami iki šiolei ir dar nėra paskelbtas net pirmasis teismo verdiktas. Į teismo posėdžius jauni vyrai ateina tiesiog iš namų ir toliau mėgaujasi gyvenimu laisvėje.

Stebino tauragiškio noras susitapatinti su Eskobaru

Skaičiuojama, kad „Vilniaus Eskobaro“ iš Tauragės konspiracinėse slėptuvėse pačiame Vilniaus centre vienu metu buvo slepiamas ganėtinai nemažas ir pakankamai skirtingų kvaišalų rūšių kiekis – beveik 11 kilogramų, iš kurių 805 gramai itin grynos koncentracijos kokaino, 8,245 g. MDMA, 2437 dozės LSD bei įspūdingas kiekis kanapių. Būtent šiais kvaišalais paskutiniais metais dažniausiai smaginasi šalies jaunimas.

Vilniaus Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos (ONTV) žvalgai nustatė, kad V. Šermukšnis mėgsta prabangų gyvenimo būdą. Jis beveik kiekvieną savaitgalį išvažiuodavo pailsėti į prašmatnias sodybas, nuomojosi prabangias transporto priemones, įgijo sau ir savo antrai pusei brangius elektrinius dviračius, kurių vieno kaina siekė net 3 tūkst. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)