Maža to, per jo kartu su sėbrais Vokietijos miestuose įvykdytas masines vagystes iš BMW automobilių, pati trims mėnesiams atsidūriau kalėjime. Šiandien norėčiau, kad mano istorija bent kažkiek padėtų atverti akis jaunoms merginoms ir moterims, kurios netikėtų „nekaltomis“ pažintimis su kalėjime sėdinčiais vyrais. Atvirai nusprendžiau prabilti dėl to, nes labai skaudu, kad vis dar pasitaiko daugybė panašių atvejų, kai merginos smarkiai nukenčia per kalinius. Jei tiktai kas nors leistų man gyvenimo laiką atsukti atgal – niekada neprasidėčiau su kalėjimų „publika“, – taip šiandien kalba į Delfi Plius besikreipusi Vokietijoje ne tik sunkų gyvenimą išgyvenusi, bet ir laimę atradusi 26 metų Agnė (vardas pakeistas ir autoriui žinomas).

Pažintis užsimezgė feisbuke

Viename nedideliame Lietuvoje, Suvalkijos regiono miestelyje gyvenusios tuomet 19 metų merginos gyvenimą sujaukė Vilius Baranauskas, kilęs iš vieno Šakių rajono kaimo. Jis nepriklauso rimtiems Lietuvos gangsteriams ar kriminalinių susivienijimų atstovams, bet jau spėjo pakankamai pasižymėti mūsų šalies ir užsienio kriminalinėse suvestinėse.

Paskutinis teistumas V. Baranauskui skirtas šių metų balandžio 18 dieną Marijampolės apylinkės teisme. Niekur nedirbantis ir savęs visuomenėje nesurandantis vyras sugalvojo užsidirbti iš narkotinių medžiagų – „žolės“, įsigijo ją iš vieno asmens pardavimo tikslais, keletą kartų davė asmeniui R. ir dar keliems. Neoficialiai kalbama, kad galiausiai Vilių teisėsaugai įskundė būtent tas, kuris jam ir pristatė nedidelį marihuanos krovinį iš Anglijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)