Trečią kartą paeiliui „Barcelonos“ komandą į Eurolygos ketvertą atvedęs Š. Jasikevičius kol kas taip ir liko be skaniausio torto kąsnio su vyšnia – čempiono titulo. Jei 2021-aisiais komanda suklupo lemiamose rungtynėse prieš Stambulo „Anadolu Efes“, tiek pernai, tiek šiemet Š. Jasikevičiaus auklėtinius pusfinalyje sustabdė Madrido „Real“.

Maža to, smūgis Kaune buvo toks nokautuojantis, kad katalonams neliko jokios motyvacijos ir žaisti rungtynėse dėl trečiosios vietos – jas Šaro ekipa 66:78 (tokiu pat rezultatu, kaip ir pusfinalio mačą su „Real“) pralaimėjo „Monaco“ krepšininkams.

„Eurolygos taisyklė, kad pralaimėjus pusfinalyje dar reikia kovoti dėl trečiosios vietos, „Barcelonai“ buvo daugiau negu bausmė. Geriausiai viskas atsispindėjo veiduose, tačiau ir žaidėjų veiksmai kalbėjo patys už save“, – situaciją apibūdino finalo ketvertą iš Kauno nušvietęs La Vanguardia žurnalistas Luisas Buxeresas.

Tiek jis, tiek kiti „Barcelonos“ pasirodymą apžvelgiantys žurnalistai įsitikinę – artimiausias mėnesis Katalonijos klube bus labai sudėtingas, o kilusi įtampa saugiklius žaidėjams ir treneriams išmušė dar Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją