Šių eilučių autoriui pavyko sužinoti naujų bei netikėtų faktų apie antrąją po sunkios ligos, tačiau stebėtinai greitai 2019 m. rugpjūtį mirusio šalies turtuolio Raimondo Karpavičiaus žmoną. Kai kurios keistų ir sunkiai paaiškinamų įvykių paralelės nusidriekia į paslaptingą Kauno Senamiesčio kvartalą, kuris nuo seno garsėja mįslingomis mirtimis arba itin žiauriais nusikaltimais.

Buvo atviliotas į Kauną

2018 m. lapkričio 15-oji – R. Karpavičiaus pirmajai sutuoktinei Audronei Karpavičienei ir sūnui Rokui Karpiui pažymėta kaip viena juodžiausių dienų gyvenime, nes būtent tą dieną gigantiško dydžio „Marijampolės pieno konservų“ gamyklą ir kelias kitas sėkmingas verslo įmones valdęs, pasakiškus turtus Lietuvoje ir Tenerifėje sukaupęs vyras dingo tarsi į vandenį ir daugiau niekada nepasirodė artimųjų akyse. Tai buvo diena, kai R. Karpavičių paskutinį kartą matė kartu su juo daugiau nei keturiasdešimt metų pragyvenusi A. Karpavičienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)