Tačiau jau netrukus šiuo objektu galės mėgautis naujieji šeimininkai, nes bene garsiausią Kauno namą yra rimtai užsimoję parduoti kauniečių nekilnojamojo turto bendrovės specialistai. Šią žinią oficialiai portalui Delfi Plius šiomis dienomis patvirtino Kaune ir visoje Lietuvoje aktyviai įvairiais objektais prekiaujančios, naujausių projektų vystymu užsiimančios nekilnojamojo turto bendrovės „011“ atstovai.

Nors per pastarąjį dešimtmetį ne kartą buvo bandoma parduoti senosios kartos Kauno kriminalinio autoriteto H. Daktaro „rezidenciją“, kuri registruota jo žmonos Ramutės Daktarienės vardu, tačiau visi bandymai buvo išties nesėkmingi. Paskutiniais metais pilaitės išlaikymas tapo išskirtine prabanga ir Daktarų šeimynai, tad nuspręsta ieškotis naujo šeimininko.

Slaptos erdvės – būsimiems šeimininkams

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)