„Nužudytų žmonių Laisvės alėjoje yra tikrai labai daug. Buvo metas, kai per metus buvo peiliais nužudyti net 3 žmonės“, – pabrėžė kadaise „Farų“ laidose su kitais patruliais filmavęsis D. Mackela.

Laisvės alėjos kieme išgirdo šūvius ir dukters klyksmą

Ne vieną mažai žinomą ar jau gerokai primirštą kriminalinę istoriją iš kruvinosios Laisvės alėjos priminęs D. Mackela pasakoja, kad prieš keliolika metų viename iš legendinės gatvės kiemų buvo nušautas Ramūnas Kuzminas, pravarde Ramaškė. Tada R. Kuzminą šūviai pakirto šalia prekybos centro „Metropolis“ esančioje mašinų aikštelėje, netoli jo namų S. Daukanto gatvės daugiabutyje. Buvo metas, kai šiame name gyveno ir Daktarų gaujai ilgus metus priklausęs Deivis Ganusauskas-Mongoliukas ir buvęs Lietuvos futbolo federacijos prezidentas Liutauras Varanavičius, kurio butas vėliau buvo išnuomotas tuomečiam Kauno „Žalgirio“ treneriui Šarūnui Jasikevičiui su šeima.

1990-tųjų pradžioje Ramaškė priklausė Daktarų gaujai, vėliau iš jos išėjo ir subūrė Kaune savo šutvę. Pasakojama, kad per vieną nusikalstamų „šeimų“ lyderių susitikimą aplinkinių akivaizdoje R. Kuzminas sukčiavimu apkaltino Henriką Daktarą, pavadindamas jį itin nepagarbiai, ir taip visiems laikams užsitraukė Daktarų nemalonę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)