Šių politikų duetas neformaliai 2K buvo pavadintas daugiau nei prieš dešimtmetį, kai socialdemokrato G. Kirkilo vadovaujamą mažumos Vyriausybę palaikė opozicijoje esantis A. Kubilius su konservatoriais.

Politikai sutiko susitikti nauju formatu – tinklalaidėje ir kas savaitę pasidalinti aktualiausiomis temomis ir diskusijomis, liečiančiomis ne tik Lietuvą, bet ir plačiau – Europą ir visą pasaulį.

Pirmame tinklalaidės įraše A. Kubilius ir G. Kirkilas visą dėmesį skiria jau daugiau nei metus aktualiausia tapusiai karo Ukrainoje temai. Ką išjungus mikrofonus su ukrainiečiais kalbasi Europos Parlamente šiuo metu dirbantis konservatorius? Dėl ko labiausiai nerimauja G. Kirkilas pasibaigus karui Ukrainoje? Kokia laukia Rusijos ateitis? Apie visą tai išgirsite šiame tinklalaidės 2K įraše.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)