Anot G. Kirkilo, maištas baigėsi savotiškai keista pabaiga.

„Pradžioj iškeliama byla Prigožinui, po to nutraukiama, bet, manau, kad realiai – jam jau paskelbtas nuosprendis ir be teismo. Na, greičiausiai, jis bus paskelbtas kaip Rusijai būdinga: kur nors iškris per langą ar kas nors atsitiks“, – teigė jis.

Su juo sutiko ir A. Kubilius: „Pirmas dalykas, mano manymu, pats veiksmas dar nėra pasibaigęs. Aš savo feisbuko paskyroje rašiau ir palyginau su tokiu gerai žinomu žanru: yra graikų drama, o čia mes turime rusų dramą“.

Įvardijo pagrindinius rusų ir graikų dramos skirtumus

„Šitoje rusų dramoje, skirtingai nuo graikų dramos, kur visko būna, čia baigėsi tik pirmas veiksmas, bet visada graikų dramoje žinai dramaturgą ir režisierių. Čia mes matėme pirmą veiksmą, žinome pagrindinį herojų – Prigožiną, kuris scenoje buvo, bet nežinome dramaturgo ir režisieriaus“, – teigė A. Kubilius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)