Viena iš dingusiųjų – 25-erių Eglė V. iš Vievio. Bendradarbiai pasakojo, kad Eglė V. 2000 m. gruodžio 5 d. išėjo iš darbo ir ketino vykti namo į Vievį. Tačiau artimieji jos taip ir nesulaukė. 2001 m. balandžio 21 d. merginos lavonas buvo surastas Elektrėnuose, šalia Rykantų – Jateliūnų kelio. Teismo medicinos ekspertai nustatė, jog merginai buvo sulaužyta kaukolė.

2001 m. gegužės 29-osios popietę Vilniaus – Kauno kelio pakelės miške, greta Vievio sostinės kriminalistai su kariais aptiko smarkiai apirusį tais pačiais metais gegužės 9 d. be žinios dingusios 21-erių metų Jonavos gyventojos Jurgitos Š. lavoną. Praėjus kuriam laikui buvo aptikti 2001 – ųjų birželio 7-ąją be žinios dingusios jonaviškės Gerdos Š. kūnas.

Trečioje straipsnių ciklo apie maniakus dalyje – teisėsaugininkai pirmąsyk viešai atskleidžia, kokiomis aplinkybėmis buvo sulaikytas serijinis žudikas Kazys Jonaitis. Apie tai sutiko papasakoti du pagrindiniai pareigūnai, kurių pastangomis buvo sučiuptas pakelių maniakas K. Jonaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)