Oficialiai santuokos nenutraukė

Visai neseniai žiniasklaida pranešė, kad buvęs Gruzijos prezidentas Michailas Saakašvilis, kuris iš Ukrainos atvyko į Gruziją dalyvauti vietos rinkimuose ir buvo suimtas, yra sunkios psichologinės būklės kalėjime. Pradžioje stebinęs visus savo optimizmu ir puikia nuotaika, plačiai šypsodamas, dabar Saakašvilis panašus į gerokai susenusį ir paliegusį žmogų.

M. Saakašvilio bendražygiai mano, kad kalėjime jis ilgai neištvers. Atvirame Gruzijos ministro pirmininko Iraklio Garibašvilio laiške pabrėžiama, kad „Saakašvilio psichologinė ir psichinė būsena kalėjime kardinaliai pasikeitė“, rašo interpressnews.ge.

„Jungtinis nacionalinis judėjimas“ (Saakašvilio įkurta politinė partija) yra susirūpinęs dėl sunkios savo lyderio būklės ir reikalauja, kad jis būtų nedelsiant paleistas. Jis negalės ten ilgai ištverti“, – sakė vienas jo narių.

Buvęs Gruzijos prezidentas Michailas („Mišiko“) Saakašvilis jau daugiau nei ketvirtį amžiaus yra vedęs Nyderlandų pilietę Sandrą Roelofs, kuri pagimdė du sūnus: 1995 metais Eduardą ir Nikolozą, kuriam dabar 18 metų.

2013 metais, pasibaigus jo prezidento kadencijai, pora išvyko iš Tbilisio, bet apsigyveno skirtingose šalyse. Jis apsistojo JAV, o ji grįžo darbuotis į žmogaus teisių organizacijos būstinę Nyderlanduose. Tačiau oficialiai santuokos nenutraukė.

Kai 2017 metais M. Saakašvilis buvo sulaikytas Ukrainoje ir uždarytas į tardymo izoliatorių, jo žmona budėjo prie areštinės ir bandė daryti viską, kad jis būtų paleistas. Saakašvilis suprato, kad niekuo kitu negali pasitikėti, ir paprašė Sandros tapti jo oficialia atstove visuomenei.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)