Pas mus visi pensininkai tarsi „išėjo į frontą“. Jų nėra Nidoje, nematėme Palangoje, nepastebėjome greta mūsų būsto Druskininkų centre. Nei Vilniuje, nei Kaune. Apie neįgaliuosius čia apskritai viešai nekalbama.

Kaskart atvykdama pasisvečiuoti į Romą mano kaunietė anyta negali atsistebėti: kokie gražūs susitvarkę italų pensininkai, o kaip dėmesį traukia žilaplaukiai vyrai. Anyta mums tiesiog nusibosta savo pastebėjimais: kaip preciziškai išlygintas vyrų kelnių kantas, kaip jie pasikvėpinę bare, kaip tvarkingai sušukuoti plaukai. O kokios geros jie nuotaikos, juk būtent seniai labiausiai gestikuliuoja, garsiausiai kažką vieni kitiems pasakoja, keisti jų kalboje itališki jaustukai „e...o“, kai kalbina greta čia pat prie baro espreso laukiančius jauniklius.  

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)