Per kokią nors liūtį ar laukdami kavinėje užsakymo dar kartą perskaitykite kiekvienas savo favorito bet kokį interviu. Jame tikrai nerasite nieko daugiau, nei parašytų penktokas mokykliniame rašinėlyje „Kaip aš praleidau vasaros atostogas?“ ar „Už ką aš myliu savo mamą“. Bet šalia penktoko tekstelio prikabinta jūsų favorito nuotrauka penktoko mintis jūsų galvoje transformuoja į Nobelio literatūros premijos laureato tekstą: „Wow, kaip įdomiai gyvena, net Palangoje... Kaip vertina vaikus... O kaip giliai ir prasmingai apie meilę...“

Billie Eilish naujausioje savo dainoje NDA dainuoja: „Aš priverčiau jį pasirašyti konfidencialumo sutartį, nes nenorėjau, kad jis apie mane priplepėtų visokio mėšlo.“ Žvaigždžių gyvenimo paradoksai: be gerbėjų ir sekėjų tu nebūsi įžymybė, bet, tapęs įžymybe, tampi visų nuosavybe, prarasdamas privatumą ir kartu tikrąjį save. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)