Edwardas Josephas O'Hare‘as buvo griežtas ir „velnių prišveitęs“ airis. Gimęs Sent Luise, Misurio valstijoje, Edwardas paragavo gatvės gyvenimo, tačiau greitai suvokė, kad daužyti veidus konkurentams daug proto nereikia, nugalėti juos galima ir kitaip. Juolab, tėvai suteikė galimybę nebadauti ir finansavo sūnaus teisės studijas. Tapęs advokatu Edwardas užsitikrino neblogas pajamas, o nuotykių aistrą apmalšindavo organizuodamas šunų lenktynes. Čia jį likimas suvedė su Owenu P. Smithu, Kurtų Lenktynių Asociacijos nariu, išradusiu mechaninį triušį, naudojamą šunų lenktynėse. Patentas, teisinė apsauga ir sėkmingas sandėris Edwardui suteikė išties padoraus gyvenimo sąlygas – naujas namas su baseinu ir nuosava čiuožykla prestižiniame rajone, taip pat plačios galimybės kultivuoti dar vieną savo aistrą – aviaciją. 

Gavęs piloto licenciją, Edwardas net įsidarbino pašto kompanijos pilotu, taip pat pirkdavo komercinio pilotavimo paslaugas laisvalaikiu. Vieną iš savo trijų vaikų, sūnų Edwardą pravarde „Bučas“, jis tiesiog užkrėtė meile lėktuvams. Tėvas ir sūnus dažnai pusdienį pleškindavo šautuvais į taikinius savo vasarvietėje (abu tai mėgo), o desertui vykdavo į pasiskraidymus lėktuvais (abu tai dievino).

Tačiau šeimos idilė greitai baigėsi... 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją