Niekada neturėjau didelių problemų su dantimis – kiekvieną rytą ir vakarą kruopščiai valiau ir valau dantis su dantų šepetėliu ir pasta, taip pat naudojuosi dantų siūlu ir burnos skalavimo skysčiu. Taigi kasmetinis apsilankymas pas odontologą dažniausiai pasibaigia tik profilaktiniu dantų patikrinimu ar burnos higiena.

Nepaisant to, prieš penkerius metus susidomėjau tuo metu atsiradusia naujiena – elektriniais dantų šepetėliais. Neabejoju, kad rinkoje jie atsirado žymiai anksčiau, tačiau galbūt ne tokia prieinama kaina arba tik vėliau sulaukė didelio populiarumo.

Šiuos prietaisus siūlo įsigyti didžiausi gamintojai: „Colgate“, „Oral-B“, „Phillips“, „FOREO“, „Panasonic“ ir kiti. Vis dėl to, pasiskaičiau, kad „Philips Sonicare“ turi gerą reputaciją burnos priežiūros srityje ir per daugelį metų sukūrė keletą puikių elektrinių dantų šepetėlių.

Nusprendžiau įsigyti šviesiai mėlynos spalvos „Philips Sonicare ProtectiveClean 4300“ elektrinį dantų šepetėlį. Tiek prieš penkerius metus, tiek dabar jis kainuoja 69,99 Eur. Šis šepetėlis labiausiai patraukė mano akį dėl to, kad turi visas svarbiausias funkcijas, o kaina nėra labai didelė.