Atskleidė paslaptingą mirtį, ko nesugebėjo padaryti tyrėjai

Oficialus mokslas ir medicina visada buvo priešiškai nusiteikę nepaaiškinamoms žmogaus galimybėms. Senais laikais inkvizitoriai ant laužo degino įsivaizduojamas raganas, o gydytojai buvo paskelbti šarlatanais. Tačiau niekas negali paneigti, kad tarp tų žmonių, uždirbančių pinigus iš savo „paranormalių gebėjimų“, nemažai aferistų. Todėl į tokias ekstrasensų kovas dažnas žiūri skeptiškai. Nepaisant to, „Ekstrasensų mūšis“ nepraranda savo populiarumo, tik dėl Rusijos paskelbto karo Ukrainai šis projektas sustabdytas, rašo plyk.ru.

Tie, kurie stebi šią laidą ne televizorių ekranuose, o dalyvauja tiesiogiai, neslepia savo nuostabos ir susižavėjimo. Ypač kai atskleidžiamos paslaptingos artimo giminaičio dingimo ar nužudymo aplinkybės. Pavyzdžiui, kai 14-ojo „Ekstrasensų mūšio“ sezono nugalėtojas Aleksandras Šepsas atskleidė paslaptingą jaunuolio mirtį, kai tuo tarpu teisėsaugos tyrėjai nesugebėjo to padaryti per ilgą laiką. Žinomas mediumas ir ekstrasensas tarsi nuėmė jaunuolio mirties paslapties šydą, išsikvietęs jo sielą ir paprašęs atsakyti į klausimą, kas iš tiesų įvyko tą lemtingą dieną.

Laidoje dalyvavę žuvusio vaikino artimieji negalėjo patikėti savo akimis, kad mediumas...

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)