Čia kalbėsime apie poras, kuriose vyras už moterį vyresnis 10–25 metais. Jeigu vyras vyresnis kokiais 7 metais, tai nieko nereiškia. Jeigu tarp vyro ir moters yra daugiau nei trisdešimties metų skirtumas – šie santykiai irgi ne šio straipsnio tema. 

Pavyzdžiui, 63 metų amžiaus skirtumas tarp Annos Nicole Smith ir naftos milijardieriaus Jameso Howardo Marshallo. Ši santuoka vertintina kaip nepaprastas tokių santykių pavyzdys. Santuokos metu vyrui buvo 89, o moteriai – 26 metai. Žinoma, kad galima įžvelgti išskaičiavimą, bet ir tai – ar mums spręsti? Mes galime tik numanyti, o ką iš tikrųjų jautė vienas kitam sutuoktiniai.

Kodėl moterims patinka vyresni vyrai? Pirmiausia, kad taip susiklosto, jog susitinka du žmonės, įsimyli, ir skaičiai, įrašyti pase, čia nieko nereiškia. Dvidešimties metų skirtumas iš esmės nėra toks jau ir didelis. Tokia pora puikiai atranda bendrų interesų. Moteriai vyresnis vyras imponuoja savo išmintimi, patirtimi, dažnai vyresnis vyras moteriai yra autoritetas. Vyras šalia jaunos moters pasitempia, jaučiasi lygiai toks pat jaunas, kaip ir ji. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)