Kaip teigia buvęs Agurko asmens sargybinis, tokie BMW „šarvuočiai“ ypač reti ir jais kur kas dažniau 1995–2000 metais Rusijos sostinės Maskvos gatvėmis važinėjo vietos kriminaliniai autoritetai, dėl savo saugumo rimtai sunerimę bankininkai ar šešėlinių biznio sferų verslininkai bei milijonieriai.

Agurkinių gaujos vyrus lydėjusio apsaugininko žodžiais, tokie automobiliai – ypatingo slaptumo transporto priemonės, tad apie jas yra labai mažai informacijos interneto portaluose arba „Youtube“ vaizdo klipų kanale.

Važinėjo garsiosios Kauno gaujos lyderis

Prieš kurį laiką Vilniuje vienoje automobilių plovykloje atsitiktinai teko susipažinti su naujų bei naudotų automobilių perpardavimu užsiimančiu Raimundu. Jis užsiminė, kad artimiausiu metu ketina „prikelti iš numirusiųjų“ BMW šarvuotą limuziną, kuriuo kažkada važinėjo Kauno Agurkinių bosai. Taigi, jis mums suteikė išskirtinę progą pirmąsyk automobilį pamatyti savo akimis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)