Paprašė iškirpti jos žodžius, tačiau jie buvo palikti

1986-ųjų liepos 17-ąją per televiziją buvo transliuojamas Leningrado–Bostono televizijos tiltas, kur viena iš dalyvių ištarė iki šiol nepamirštamą perlą. Vėliau ši moteris tapo tikra įžymybe ir net užsidirbo iš to pinigų.

1980-aisiais žurnalistas Vladimiras Pozneris surengė keletą sovietų ir amerikiečių televizijos tiltų. 1986 metais birželio 28 d. įvyko Leningrado ir Bostono televizijos tiltas „Moterys kalbasi su moterimis“, kurią vedė Vladimiras Pozneris ir amerikiečių žiniasklaidos įžymybė Philas Donahue'as. Laida buvo rodoma liepos 17 d. Kai pokalbis pakrypo apie televizijos reklamą, viena amerikietė pasiskundė, kad reklamose „viskas sukasi tik apie seksą“, rašo kulturologia.ru. Tada sovietų moterų buvo klausiama, kaip sovietams sekasi su televizijos reklama. Į tai Liudmila Ivanova atsakė: „Pas mus nėra sekso ir mes esame kategoriškai prieš tai.“ Salė sprogo iš juoko ir plojimų, o frazės pabaigos niekas ir nebegirdėjo. Ji neva pridūrė: 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)