Ji tikina, kad tokios koncepcijos studijai Lietuvoje analogo nėra. „Yra kelios erdvės, kurios šiek tiek panašios tuo, kad mamos jose bendrauja, bet tai nevyksta kasdien ir apie žmonių, kurie neturi vaikų, pakvietimą ten – net minčių nekyla. Nėra kitos vietos, kur mamos galėtų lankytis kasdien, išgerti kavos, susitikti, sportuoti užsiėmimuose, šokti ar organizuoti verslo susitikimą atskiroje nuo vaikų patalpoje, kol kūdikį prižiūri auklė. Verslios moterys dažniausiai tik oficialiai išeina vaiko auginimo atostogų, bet iš tikrųjų jos dirba – tik ne visada turi tam palankias sąlygas“, – samprotauja studijos „Va Va Mama“ įkūrėja.

Tokios erdvės poreikį jai padiktavo asmeninė patirtis: „Kai mažoji pradėjo ropinėti ir tyrinėti pasaulį, supratau, kad su ja galiu būti tik namuose. Neturėjau, kur pakviesti neturinčios vaikų draugės, kad galėčiau komfortiškai jaustis su savo dukrele. Lygiai tas pats buvo su darbu. Žindžiau pagal poreikį, todėl negalėjau vaiko palikti ilgesniam laikui, nors vis dar dirbau su renginiais ir buvo labai sunku derinti verslo susitikimus su vaiko poreikiais.“ 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją