Kaip gi yra su santykių pauzės paskirtimi ir rezultatu? Ar tai – šansas į laimingą ateitį, ar tiesus kelias į išsiskyrimą?

Laikas patikrina kiekvienos poros tvirtumą, juk bėgant metams daugiau ar mažiau keičiasi žmonės, jų skoniai ir pan., tarpusavio santykiai su aplinkiniais, taip pat ir su antrosiomis pusėmis. Tad neverta stebėtis, kad kartais žmonės prieina santykių akligatvį ir nebesuvokia, kaip jiems toliau gyventi. Vienas iš galimų sprendimų – santykių pauzė. Psichoterapeutai, santykių ekspertai pastebi, kad daugėja žmonių, kuriuos vilioja perspektyva metus laiko pagyventi atskirai nuo partnerio / partnerės, tuo laikotarpiu pakeliauti, pasidomėti naujais dalykais, atrasti naujų pomėgių, netgi (kai kuriais atvejais) turėti seksualinių santykių su naujais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)